Vážení rodiče, milí žáci,
máme za sebou složité období distanční výuky, do lavic s nám vrátili rotačně žáci 1. – 5. ročníků, ostatní pokračují formou distanční výuky. Pro výuku to je období opravdu velmi specifické a jak to vypadá, ještě nějaký čas potrvá. Věříme, že se budeme moci setkat s vyššími ročníky alespoň rotačně a že to všichni společně zvládneme.

V aplikaci Bakaláři najdete hodnocení za uplynulé období (3. čtvrtletí). Známky mají sloužit k orientaci rodičů i vás, žáků, jak si ve II. pololetí vedete. V některých předmětech bylo stanovení klasifikace velmi složité, protože skutečná prezenční výuka se nekonala. Některé žáky by zveřejněné hodnocení mělo pobídnout k vyšší aktivitě. Doporučuji těm, kterých se to týká, využít nynějšího období k odstranění restů a zlepšení zatím udělených známek.

Rádi bychom rodičům nabídli možnost osobní konzultace s některými vyučujícími. Dovolí-li to epidemiologická situace, a při zachování všech hygienických opatření. Informační schůzky proběhnou v příštím týdnu (od 3. května). Třídní učitelé prvního stupně si konkrétní termíny ve vymezeném čase dohodnou s rodiči individuálně. Na druhém stupni si rodiče způsob konzultace dohodnou s vyučujícími v aplikaci Bakaláři – poslat zprávu.

Přejeme klidné období a věřme, že bude lépe.                       

Vedení školy

Konzultace pro rodiče